DO har ordet: Sista rycket

DISTRIKTSORDFÖRANDE HAR ORDET. Den skämtsamma bilden symboliserar inget annat än det faktum att vi i distriktsstyrelsen har ett erbjudande som ni förmodligen inte kan motstå: att tillsammans slå nya rekord.

Det har hänt mycket i Moderata ungdomsförbundet i Halland men ännu mer är på gång. Året närmar sig sitt slut och det är dags för ett sista ryck.

En distriktskampanjsdag, julutbildning och debattövning är på gång. Men det är inte allt: nu  lanserar vi dessutom en värvartävling. Vår målsättning är att slå rekord och nå 2000-talets bästa medlemsresultat. Då måste vi först slå förra årets resultat och se till att locka fler medlemmar till Hallands största politiska ungdomsförbund.

Alla våra medlemmar och allt deras engagemang är fullständigt ideellt. Vår gemensamma grund är att vi delar samma frihetliga värderingar och har samma politiska ambition. Distriktsstyrelsen har beslutat att, likt förra året, lansera en värvartävling för att belöna det stora engagemang som finns.

Allt förutsätter att vi, tillsammans, når 100% av förra årets medlemsantal. Vi är nära nu, men måste öka tempot. Fina priser utlovas till de som bidrar mest.

Vi har skapat ett poängsystem. För varje ny medlem man värvar får man 10 poäng och de 6 personerna med högst antal poäng får diverse priser. Samtliga värvningar ska uppdateras på sistarycket@mufhalland.se. Läs mer om priserna och tävlingen på mufhalland.se/topplista.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *